Ceras Roura, guardonada als Premis Pimes 2019

0
914

L’empresa figuerenca d’espelmes va rebre el guardó a la Petita Empresa més competitiva


L’empresa figuerenca Ceras Roura va ser una de les grans protagonistes de la 32a edició dels Premis Pimes que es va celebrar la setmana passada a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). En concret, la companyia alt-empordanesa va rebre el Premi a la Petita Empresa més Competitiva, un guardó que arriba després de l’expansió internacional de l’empresa i de la seva obertura a nous mercats.

Ceras Roura Ă©s una companyia figuerenca que es dedica a la fabricaciĂł i venda d’espelmes de cera, ceres perfumades i complements des de fa mĂ©s de 100 anys. L’empresa Ă©s lĂ­der en el seu sector i, mĂ©s enllĂ  de la seva projecciĂł internacional, tambĂ© Ă©s valorada per la seva aposta per la innovaciĂł.

Més enllà de Ceras Roura, durant l’acte també va ser guardonada LC Paper, de Besalú. En aquest cas, aquesta empresa dedicada a la fabricació de paper i derivats tot perseguint l’excel·lència en sostenibilitat i qualitat del treball, va rebre el Premi PIMEC als Valors de l’Empresa. El president de PIMEC Girona, Pere Cornellà, es va mostrar satisfet pel fet que dues empreses de la demarcació hagin estat reconegudes: «És important que dues de les nostres pimes hagin rebut el reconeixement a la seva tasca, com a mostra de la competitivitat que hi ha en el teixit productiu gironí».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li