Centres cívics, motors d’activitat

0
1171

L’Ajuntament de Figueres presenta mĂ©s de 140 propostes multidisciplinĂ ries per al 2018 als centres cĂ­vics Creu de la MĂ , Joaquim Xirau i Bon Pastor. Fetes les matriculacions de continuĂŻtat, a partir del 24 de gener s’obren les inscripcions generals via ‘online’ o presencial


 

Augmenten les activitats als centres cívics de Figueres amb la programació estable de tot l’any del centre cívic del Bon Pastor. Dijous passat, l’Ajuntament va presentar el document amb les 142 activitats programades als tres centres: Creu de la Mà, Joaquim Xirau i Bon Pastor.

El regidor d’AcciĂł CĂ­vica, Jordi Masquef, va declarar la «satisfacciĂł per haver aconseguit un espai mĂ©s» en referĂšncia al centre de la zona nord-oest. Les activitats al Bon Pastor funcionen des de fa dos mesos i mig i el nombre d’usuaris ha estat de 1.300. Pel que fa a la Creu de la MĂ , la xifra del 2017 va ser de 5.500 usuaris, i al Joaquim Xirau, de 4.600. Tot plegat fa un total d’11.400 usuaris.

Pel que fa a les propostes per al perĂ­ode entre el gener i el juny d’aquest any, sĂłn molt diverses. Es tracta d’activitats multidisciplinĂ ries i adreçades a tot tipus de pĂșblic i a diferents franges d’edat. Entre les novetats destaca la conferĂšncia «Bases per viure sa», a cĂ rrec d’Astrid BarquĂ©, coach nutricional i titulada en cuina natural i terapĂšutica, que es farĂ  el divendres 11 de maig a les 19.30 h al Centre CĂ­vic Creu de la MĂ . TambĂ© hi ha previst el concert de la cantautora vallenca Maria Jacobs i el violinista Sergi Planas el 3 de febrer al teatre del Bon Pastor; la xerrada «Valors en una vida dedicada a l’esport d’alt rendiment», a cĂ rrec del nadador HĂ©ctor Ruiz, o la visita guiada al Palau de la MĂșsica de Barcelona o a la ColĂČnia GĂŒell i la Cripta de GaudĂ­.

Pel que fa a les activitats que es programen anualment, es proposen cursos, tallers i monogrĂ fics de diferents Ă mbits, com la dansa, la gimnĂ stica, les arts plĂ stiques i visuals, els idiomes, les habilitats i els recursos, la gastronomia, les activitats especĂ­fiques per a infants, joves o majors de 50 anys; exposicions, i programes socials i de suport a entitats. S’incorporen nous tallers, com «Running des del km 0: mĂ©s que un estil de vida», amb la col·laboraciĂł del Club d’Atletisme Figueres; «AprĂšn a ser el teu propi personal shopper»; rĂ dio online per a majors de 50 anys, o el curs de cant modern amb MĂČnica Lucena.

Les matriculacions es poden fer en línia del 24 al 31 de gener i presencialment a cada centre cívic els dies 24 i 25. El programa es pot descarregar del web de l’Ajuntament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li