Celebracions de Pasqua amb seguretat

0
388

Un dels municipis que va oferir un bon grapat d’activitats va ser Agullana, on els actes van començar el divendres amb la inauguració del recorregut de la 40ª Marxa Xino Xano


Tot i les mesures restrictives imposades pel Procicat, aquest any sí que s’han pogut realitzar moltes de les tradicionals celebracions dels dies de Pasqua. El dissabte a Vila-sacra, en un format readaptat, amb menys participació d’actor i a l’espai obert situat al davant de l’església es va poder viure una representació de la Passió.

Un dels municipis que va oferir un bon grapat d’activitats va ser Agullana. Els actes van començar el divendres amb la inauguració del recorregut de la 40ª Marxa Xino Xano. L’endemà hi va haver la presentació del llibre Agullana Desapareguda i un concert amb The Country Revival Farmers. Diumenge es va muntar un mercat d’artesania, un espectacle infantil i fins i tot un escape room. El dilluns, com marca la història del municipi, es va fer l’Aplec de Santa Eugènia, amb la tradicional sortida dels pabordes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li