Catorze artistes de Poblenou exposen a l’Ecomuseu

0
826

Aquesta és la primera edició de la mostra col·lectiva d’artistes de NauArt i Estesia, i es pot visitar en dos trams diferenciats: el primer abraça des del 3 d’abril al 14 de maig, amb els treballs realitzats pel col·lectiu NauArt, i a partir del 15 de maig al 27 de juny s’exposaran els del col·lectiu Estesia


Catorze artistes barcelonins provinents dels col·lectius NauArt i Estesia, exposen les seves obres a l’Ecomuseu Farinera. Sota el títol «Resistència 14 artistes, 14 mirades», el visitant hi trobarà pintures, fotografies, dibuixos i escultures, realitzades al barri del Poblenou de Barcelona.

L’objectiu de la proposta és impulsar les manifestacions artístiques més properes, facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general d’aquest barri de la innovació a Barcelona.

Aquesta és la 1a edició de la mostra col·lectiva d’artistes de NauArt i Estesia, i es pot visitar en dos trams diferenciats. El primer abraça des del 3 d’abril al 14 de maig, amb els treballs realitzats pel col·lectiu NauArt, i a partir del 15 de maig al 27 de juny s’exposaran els del col·lectiu Estesia. L’entrada és gratuïta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li