Catalunya sense govern

0
1683

Després de dos mesos de les eleccions al Parlament de Catalunya i gairebé un any d’inoperància per les discrepàncies entre els partits del mal anomenat «procés». La política catalana segueix sense veure la llum, submergida en el surrealisme polític «processista», i la lluita entre els califats de Waterloo i de Lledoners per buscar el control del poder. Davant una pandèmia sense precedents que ha provocat la major crisis social, econòmica i sanitària, els catalans seguim sense tenir un govern que ofereixi respostes a les nostres necessitats.

A Catalunya estem de manera perpètua en el dia de la marmota. Els mateixos que ens van portar a unes eleccions anticipades per les seves baralles internes, manca d’entesa i el seu ball de cadires, ara ens condueixen a un carreró sense sortida i amb una situació encara més greu per la dependència, en aquests moments, d’un partit revolucionari comunista i violent com és la CUP, convertit en àrbitre de la situació.

Des del Partit Popular tenim molt clar que el separatisme funciona des del fanatisme ideològic i la persecució radical a la discrepància, com ha quedat palès amb l ‘assumpte Jaume Alonso-Cuevillas, purgat i apartat de la Mesa del Parlament per dir que s’ha d’utilitzar la intel·ligència. La substitució ve de la mà d’Aurora Madaula, on el sectarisme de les seves declaracions són inacceptables, fins i tot ha declarat sentir ràbia i vergonya per escoltar unes paraules en castellà al Parlament.

La clau de les negociacions entre els partits independentistes no és la gestió de la pandèmia, ni la situació dels autònoms i les pimes, ni la seguretat; és simplement el finançament del «Consell per la República», és a dir, el finançament de la mansió de Puigdemont. Només els preocupa la xarxa clientelar, la xarxa propagandística que té com a epicentre Waterloo. El Partit Popular, en canvi, continuarà defensant i treballant per aquells catalans que han d’aixecar la persiana cada dia, els autònoms, la petita empresa, la hostaleria i la restauració. Els treballadors i les famílies catalanes necessiten totes les ajudes possibles per pal·liar els efectes de la pandèmia i de la crisi econòmica.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li