Catalans i eslaus units pel Festival Unison

0
837

La plaça de les Cols de Castelló d’Empúries serà l’escenari on aquest proper dijous dia 30 de juny se celebrarà la XII edició del Festival Unison


La plaça de les Cols de Castelló d’Empúries serà l’escenari on aquest proper dijous dia 30 de juny se celebrarà la XII edició del Festival Unison. Una celebració organitzada per l’Associació Cultural Catalano-eslava, que oferirà un reguitzell de concerts amb participació de músics eslaus i catalans, amateurs i professionals. El tret de sortida serà a partir de les 19 h, i aquest any compta amb noms com Eugeny Kleyner, Sergey Yudin, Jordi Rubau, Tomàs Fletxa, Yan Ficker, Àngels Ortiz, Masha Bag, Arnau Ferreres, Sofia Kharina, Lisa i Svetlana Korsakova, Asia Pradkhan, Ignasi Barris, Leo i Tatiana Kleyner, Olga Kuleshevskaya, Matias Salinas,Vera Kucherova, Boris Lennaertz, Olga Astier i Elena Vorobieva, entre d’altres. Cadascun d’ells interpretarà tres cançons, el contingut de les quals s’explica en català i en rus, juntament amb la trajectòria dels que hi actuen.

A banda d’aquest acte de trobada, l’Associació Cultural Catalano-eslava organitza al llarg de l’any excursions a llocs d’interès de Catalunya, sortides a concerts simfònics, ballets i circs, i tenen una coral, Dubràvushka (‘bosc de roures’) amb cançons populars russes, ucraïneses, catalanes i espanyoles.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li