‘Cata la Cate’, un cop cada mes

0
1519

Una quinzena de socis i voluntaris van participar dissabte en la creació d’aquest nou cicle de trobades de l’espai cultural


 

Una quinzena de socis i voluntaris van assistir dissabte passat en la primera Trobada del Soci en el marc del nou projecte sociocultural que acaba d’engegar l’espai cultural La Cate, de Figueres. En aquesta trobada, els participants van establir les bases d’u nou espai comú de debat i opinió sota el nom provisional _durant un any _ de Cata la Cate, que tindrà lloc cada primer dissabte de mes, a les 12 del migdia. En la trobada de dissabte també es va decidir que en aquest espai es tractarien les diverses temàtiques que afecten l’entitat com ara la programació, la difusió de les activitats, la participació dels socis i la creació de noves propostes culturals a la ciutat i a la comarca.

Tot i que l’objectiu principal d’aquesta primera reunió era definir un nom i una freqüència de trobada, els assistents van fer les seves primeres aportacions i es va parlar també de potenciar branques culturals com ara la poesia o la literatura, amb presentacions de llibres, la possibilitat d’acollir parelles lingüístiques i la necessitat de millorar la difusió i publicitat de la programació que es fa des de l’entitat. La propera trobada serà el dissabte 4 de novembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li