Castelló tria les 18 propostes finalistes dels pressupostos participatius per al 2022

0
614

Ara, un cop celebrat el Fòrum Ciutadà de Priorització, es procedirà a l’estudi econòmic de cadascuna de les propostes finalistes


Una quinzena de ve√Įns i ve√Įnes de Castell√≥ d‚ÄôEmp√ļries van participar el passat 20 de setembre en el F√≤rum Ciutad√† de Prioritzaci√≥, celebrat a la Sala Municipal. En una sessi√≥ oberta a tota la ciutadania i amb garanties de seguretat, els assistents van poder escollir, a trav√©s d‚Äôun debat i d‚Äôuna din√†mica participativa, 18 projectes finalistes que se sotmetran a votaci√≥ popular en el marc de la convocat√≤ria del Pressupost Participatiu 2022 de l‚ÄôAjuntament.

La sessió va comptar amb debats, exposicions d’idees i, finalment, l’ajuda d’una eina electrònica per a poder fer la selecció definitiva dels projectes finalistes. Ara, un cop celebrat el Fòrum Ciutadà de Priorització, es procedirà a l’estudi econòmic de cadascuna de les 18 propostes finalistes. La darrera fase del procés serà entre l’octubre i el novembre amb la votació en línia o en punts de votació telemàtica.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li