CastellĂł torna a apostar per construir la gossera municipal

0
748

Mentrestant, ProGat continuarà oferint els seus serveis a la zona unes setmanes més perquè l’Ajuntament pugui explorar noves opcions, i altres entitats animalistes també han ofert el seu assessorament al consistori


Després de les diverses reunions que ha mantingut al llarg d’aquesta setmana amb els tècnics municipals i amb algunes associacions animalistes de la comarca, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha decidit aturar la signatura del conveni amb el Consell Comarcal perquè gestioni el servei de protecció i benestar d’animals de companyia. Recordem que, tal com va avançar HORA NOVA la setmana passada, la idea era que l’Administració supramunicipal assumís temporalment aquesta competència municipal després que l’associació ProGat i Gos Ampuria (que fins ara tenia les funcions delegades) tanqués el refugi del camí vell de Roses per la incertesa que li generava no poder obtenir la llicència urbanística.

Arran d’aquesta situació, el govern municipal va anunciar que s’estava plantejant no construir la gossera municipal ja projectada, sinó adherir-se a la comarcal. Finalment, però, sembla que l’equipament local sí que tirarà endavant. De moment, el Consistori s’ha compromès a «buscar alternatives a la delegació de competències municipals», i ha anunciat que continuarà treballant per construir el centre d’acollida municipal allà on estava previst (a tocar del polígon industrial del Pla). «Ara per ara, tenir aquest servei propi és l’opció prioritària», han dit a través d’un comunicat.

Mentrestant, ProGat continuarà oferint els seus serveis a la zona unes setmanes més perquè l’Ajuntament pugui explorar noves opcions, i altres entitats animalistes també han ofert el seu assessorament al consistori.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li