Castelló tindrà 10 habitatges de protecció oficial de lloguer

0
1381

Els pisos que ha comprat el Patronat Santa Creu de la Selva a la vila comtal són nous, fan entre 60 i 70 m2, i tenen dues habitacions i plaça de pàrquing.


El Patronat Santa Creu de la Selva, de Girona, ha comprat 10 habitatges al número 52 del carrer Monturiol de Castelló d’Empúries per destinar-los a lloguer social. Aquest patronat és una fundació privada sense ànim de lucre que la Generalitat ha homologat com a promotora social d’habitatges, i que des del 1957 contribueix a fer efectiu el dret de la ciutadania a un habitatge digne i assequible econòmicament.

Els pisos que ha comprat a la vila comtal són nous, fan entre 60 i 70 m2, i tenen dues habitacions i plaça de pàrquing. Hi podran accedir famílies que faci almenys 3 anys que estan empadronades al municipi i que tinguin uns ingressos mínims de 850 euros nets al mes, i tindran preferència els qui tinguin un contracte indefinit i no siguin propietaris de cap habitatge. Malgrat que serà la Fundació qui finalment en faci l’adjudicació, l’entitat es coordinarà amb el Departament d’Habitatge de l’Ajuntament per facilitar-hi l’accés a joves menors de 35 anys, famílies monoparentals o persones grans de més de 65 anys, entre altres. El 20 de gener s’obrirà una llista perquè les persones interessades s’hi puguin apuntar (a Serveis a la Ciutadania –pl. Catalunya s/n– o bé trucant al 972 250 165).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li