Castelló invertirà una línia del bus urbà i l’ampliarà per arribar a tot el municipi

0
772

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries té previst canviar el sentit de la marxa d’una de les tres línies del transport urbà i ampliar-la per poder cobrir tot el municipi. Ho va avançar el regidor de Governació i Seguretat Ciutadana, Julià Genovés, durant l’últim ple, a instàncies d’una pregunta del portaveu d’ERC, Salvi Güell.
L’itinerari que s’invertirà és el groc, que actualment va de la connexió de la C-260 fins al club nàutic d’Empuriabrava passant pels sectors Alberes i Montgrí i l’avinguda Fages de Climent; i torna pel sector Empúries A, el carrer Migjorn i els sectors Medes, Llobregat, de l’Aeroclub i Puigmal. Perquè tal com explica Genovés, “els mateixos explotadors de la concessió [Estarriol Bus] s’han adonat que era una línia que no servia gairebé a ningú”.
Com que tenia una mitjana de tres o quatre passatgers per trajecte, van provar de canviar el sentit de la marxa i es van adonar que el seu ús augmentava. Per això han decidit fer la inversió i, de passada, posar-hi més parades per cobrir les connexions que fins ara no es podien fer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li