Castelló instal·larà 75 càmeres en diversos punts del municipi

0
662

La Junta de Govern Local ha aprovat la licitació del projecte per 4 anys, valorada en 346.000 euros


La Junta de Govern Local de Castelló d’Empúries ha aprovat la licitació del projecte de videovigilància del municipi. El projecte preveu instal·lar 75 càmeres fixes en espais interiors de les dependències municipals i en espais exteriors d’equipaments, així com a les zones de la via pública que es consideren problemàtiques (com ara rotondes o encreuaments).

El centre de control de les càmeres, que estan connectades per fibra òptica, s’ha muntat a la seu de la Policia Local. El programari permet guardar les gravacions durant setmanes, gestionar-les, i, en 12 de les càmeres, llegir matrícules de vehicles sospitosos. I si se’n detecta algun que estigui en cerca i captura o involucrat en algun incident, el sistema llança un avís a la patrulla de servei.

El cost total del projecte és de 346.000 €. L’adjudicació tindrà una durada de quatre anys. El primer inclou la despesa del material, posada en marxa i desplegament, i els altres tres només el manteniment. Les empreses que es vulguin presentar al concurs hauran d’acreditar solvència econòmica i experiència en el sector.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li