Castelló implantarà la zona verda d’aparcaments

0
1705

Des de diumenge ja es poden tramitar els abonaments a les oficines d’Empark (ubicades al primer pis del Centre Cívic d’Empuriabrava i al carrer Ramon Bordes del centre històric)


 

El front marítim d’Empuriabrava tindrà aquest estiu una línia d’aparcaments de zona verda per a residents i treballadors. Igual que la zona blava, estarà activa entre el 15 de juny i el 15 de setembre, cada dia de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. I des d’ahir ja es poden tramitar els abonaments a les oficines d’Empark (ubicades al primer pis del Centre Cívic d’Empuriabrava i al carrer Ramon Bordes del centre històric).

Com en temporades anteriors, al centre històric es regularan les places Joan Alsina, de la Moneda, Antoni Agramunt, del Joc de la Pilota i Catalunya, i els carrers Pere Estany i Peixateries Velles. I a Empuriabrava es regularan el passeig marítim i les avingudes Pompeu Fabra, Europa i Fages de Climent. La limitació horària serà de 2 hores a Castelló i 3 hores a Empuriabrava, i les tarifes oscil·laran entre els 30 cèntims (20 minuts) i els 5 euros (tiquet de dia). Això no obstant, els abonaments costaran entre 10 euros i 50 euros per temporada (en funció de la zona), 25 euros setmanals per a llogaters de temprada o bé 40 euros mensuals per als treballadors (per la zona verda).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li