Castelló geolocalitza diverses dades i serveis en un sol portal

0
1241

El web, definit com “una solució integradora”, està impulsat per l’àrea de Gestió Territorial i el Departament d’Eines TIC


Amb l’objectiu d’informar, “col·laborar i fomentar la participació ciutadana”, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries acaba de publicar una nova eina digital interactiva que localitza sobre un mapa diverses dades, informacions i serveis del municipi. Es tracta del Geoportal, un web que inclou diverses interfícies, cada una dels quals dóna informació sobre un àmbit concret.

S’hi pot accedir a través de la pàgina web de l’Ajuntament (http://www.castello.cat/geoportal), i un cop dins, l’usuari pot escollir entre diversos temes, el més destacat del qual és el planejament urbanístic. I és que l’eina geolocalitza el planejament vigent; conté un cercador de figures de planejament; un cercador de carrers, números postals i parcel·les; permet consultar la normativa, o accedir a la Street View o a informació històrica, entre d’altres.

D’altra banda, ara com ara també s’hi poden consultar mapes interactius sobre les línies de bus i les seves parades, les rutes cicloturístiques o els allotjaments turístics. I en un futur està previst ampliar aquestes dades amb més mapes referents a activitats econòmiques, patrimoni, punts d’interès o serveis de neteja viària.

El web -qualificat com “una solució integradora” que permet visualitzar la informació en un entorn modern i aprofitant les millors tecnologies- està impulsat per l’àrea de Gestió Territorial i el Departament d’Eines TIC, liderat per la regidora Esther Piris

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li