Castelló d’Empúries vol crear un organisme de Gestió Turística

0
962

Divendres passat es van celebrar tres reunions per recollir l’opinió del sector


 

Marcar un full de ruta amb una estratègia clara i consensuada de la direcció cap on s’han d’enfocar les polítiques i les accions sobre turisme, i cobrir les necessitats actuals de governança de les àrees de Turisme i Comerç i Promoció Econòmica. Aquest és l’objectiu del nou organisme de Gestió Turística que vol crear l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Un òrgan que també vol posar les bases d’un nou model que permeti afrontar els canvis en el sector turístic i comercial, amb una visió compartida per tots els agents que formen part de la cadena de valor turística i comercial de la ciutat.

De moment, el consistori ja ha encarregat un estudi a la Consultoria SDC, que és la que realitzarà el projecte. I divendres passat ja van fer el primer pas: per recollir les aportacions dels diferents sectors del municipi, van convocar diverses reunions de treball al Centre Emprèn d’Empuriabrava. En una primera convocatòria, a les 9.30 h hi van participar els sectors d’allotjament, immobiliari, oci i lleure. A les 11 h va ser el torn dels sectors nàutic, i de comerç i restauració. I la tercera sessió, a les 12.30 h, es va destinar a les entitats del municipi.

Durant les trobades, tant l’Ajuntament com la consultoria van recollir l’opinió del sector en relació amb els reptes de futur del turisme a Castelló d’Empúries i Empuriabrava i del model d’organització de gestió turística.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li