L’art del grafit arriba a l’escola de Cabanes de la mà de Fert

0
709

L’artista col·labora amb l’alumnat del centre en la realització d’un mural conjunt a la paret del nou dispensari del municipi


Els alumnes de 5è i 6è de l’escola de Cabanes participaran en la realització d’una pintura mural, guiats per l’artista cabanenc Fert (Jordi Comas). El procés de plasmació del grafit s’està portant a terme a la paret del nou dispensari del municipi, i es preveu que finalitzi el proper divendres 18 de juny. El grafiter vol deixar clar que «és una col·laboració entre les ments creatives dels més joves i jo. L’únic que faré amb el treball dels nens és estructurar-lo i ensenyar la tècnica de l’esprai perquè plasmin les seves idees. Per a tota la resta, són lliures de pintar el que vulguin com l’equip de joves artistes que són».

Aquest projecte sorgeix des de l’àrea d’educació artística de l’escola de Cabanes, que tenia planificat impulsar un taller de grafits amb els nens i nenes de l’escola des dels 3 fins als 12 anys. La mainada ha estat realitzant diverses activitats de pintura, aprenent la tècnica per utilitzar l’esprai i treballant en el procés creatiu del mural, acompanyats per l’artista Fert.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li