Castelló d’Empúries homenatge el personal essencial amb l’Espiga i Timó d’Or 2021

0
1032

Amb aquest premi es vol reconèixer la tasca desenvolupada per aquest col·lectiu en un dels moments més durs de la pandèmia, quan el mes de març i abril de 2020, els serveis essencials no es van aturar


Avui dimarts a les 19.30 h davant del CAP de Castelló d’Empúries es portarà a terme l’acte d’homenatge i lliurament de l’Espiga i Timó d’Or 2021 al personal essencial. Una celebració que s’havia de fer durant la festa de la Candelera, el mes de febrer, ja que acostuma a formar part dels actes de la festa major d’hivern. Amb aquest premi es vol reconèixer la tasca desenvolupada per aquest col·lectiu en un dels moments més durs de la pandèmia, quan el mes de març i abril de 2020, els serveis essencials no es van aturar.

Els premis Espiga i Timó d’Or s’atorguen a totes aquelles persones, entitats o associacions que contribueixen en temes relacionats amb els valors socials, culturals, científics, religiosos, polítics, artístics, esportius, mediambientals, econòmics, morals o materials del municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li