Castelló congela els impostos i taxes per sisè any consecutiu

0
1246

A més, el proper exercici fiscal l’Ajuntament continuarà facilitant el pagament dels tributs mitjançant la sol·licitud de fraccionaments i ajornaments, sense interessos de demora, fins a un màxim de vuit mensualitats


 

El Ple de Castelló d’Empúries va aprovar dijous per unanimitat les ordenances fiscals per al 2019. La nota més destacada és que s’han congelat tots els impostos, els preus públics i les taxes per sisè any consecutiu. A més, el proper exercici fiscal l’Ajuntament continuarà facilitant el pagament dels tributs mitjançant la sol·licitud de fraccionaments i ajornaments, sense interessos de demora, fins a un màxim de vuit mensualitats. També es mantindran els beneficis fiscals vigents aquest 2018, i se n’establiran de nous per afavorir els col·lectius més perjudicats per la crisi o per situacions familiars concretes. I s’establiran diversos ajustaments tècnics i de gestió en alguna de les ordenances.

Entre els petits canvis, s’adeqüen les taxes de subministrament de tots els serveis vinculats al cicle de l’aigua, tot i que això no representarà cap augment de cost per als usuaris. De la taxa per a l’ocupació de terrenys d’ús públic se n’exclouen les ocupacions derivades de la llicència d’obres per a rehabilitacions de façanes que hagin obtingut bonificacions, i les ocupacions derivades de llicències d’obres majors. A més, d’aquesta taxa s’amplia a un mes el termini per sol·licitar ocupacions; i es bonificarà un 50% de les ocupacions amb taules i cadires. I també s’inclouen diverses modificacions a les taxes relacionades amb el Terra de Trobadors, com per exemple una bonificació per a les persones amb alguna discapacitat que vulguin parar al mercat medieval.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li