Castelló començarà la recollida de la fracció orgànica a l’abril

0
1079

En total es col·locaran 150 unitats de contenidors per a la fracció orgànica de 2.200 litres


 

De moment Castelló d’Empúries està en plena campanya informativa dirigida al conjunt de la població per donar a conèixer la recollida de la fracció orgànica a totes les llars del municipi. La iniciativa s’iniciarà de manera efectiva a partir del 2 d’abril.

Aquesta recollida de la fracció orgànica, que fins ara només es feia en els grans productors, es farà amb un contenidor de carrer que té com a característica que cal disposar d’un clau perquè l’usuari pugui dipositar-hi els residus. L’objectiu és que el residu recollit sigui d’alta qualitat i amb un baix percentatge d’impropis.

En total es col·locaran 150 unitats de contenidors per a la fracció orgànica de 2.200 litres. Paral·lelament es completarà també la renovació del conjunt de la fracció resta amb 60 noves unitats, de la qual se’n va fer una primera fase l’estiu passat.

La campanya consisteix en un punt d’informació itinerant pels llocs de més afluència del terme municipal. A banda d’informar es facilitarà als futurs usuaris una clau per obrir els contenidors de carrer, un cubell airejat de 10 l per posar a la cuina, bosses compostables i l’obsequi d’una flor de temporada. L’acció es fa amb suport de l’Agència de Residus.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li