Castell de Peralada Restaurant ofereix un sopar pel projecte artístic i social Joan Crous

0
1114

A Bolonya, Crous i Giovanna Bubbico van fundar EtaBeta Cooperativa Sociale, dedicada a acollir persones marginades per la societat, de totes les edats i d’arreu del món


 

L’equip de Xavi Sagristà i Toni Gerez, del Castell Peralada Restaurant, ha portat a l’Spazio Battirame de Bolonya un sopar artístic, social i cultural per sumar-se al projecte de Joan Crous. El menú va estar format per un antipasto a peu dret en què va destacar el xuixo de parmesà, entre altres. Seguidament es van servir unes tapes a taula com a preliminar d’un menú compost de quatre plats, que va finalitzar amb una selecció de formatges de Toni Gerez i dues postres.

A Bolonya, Joan Crous i Giovanna Bubbico van fundar EtaBeta Cooperativa Sociale, dedicada a acollir persones marginades per la societat, de totes les edats i d’arreu del món. L’objectiu és ajudar a integrar-les mitjançant l’art, amb la producció de material didàctic; a través de l’artesania del vidre, de la fusta, de material de deixalleria, de l’horta i l’agricultura o de les conserves dolces i salades de l’excés de producció.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li