Casellas presenta la seva llista per «posar ordre» a la ciutat

0
2157

Sònia Trilla és la número 2 de la candidatura; Alfons Martínez, el 3; César Barrenechea, 4, i M. Àngels Vila, número 5


 

El candidat del PSC a Figueres, Pere Casellas, va presentar dissabte, en un acte obert al públic al restaurant Txots, la llista amb la qual opta a guanyar l’alcaldia. Una candidatura «de gent de Figueres que té la prioritat de posar ordre». Segons el candidat, el seu equip vol «una ciutat en la qual tothom en formi part, que sigui segura, neta, educada, moderna i que sigui referència al país i a la comarca».

A la llista del PSC hi ha l’advocada Sònia Trilla com a número 2, l’historiador Alfons Martínez Puig com a número 3; l’exàrbritre internacional César Barrenechea al 4, la professora M. Àngels Vila al 5 i el professor Frederic Luque al lloc 6.

Altres noms de la candidatura són Houda Qasmi El Hadrami, Dídac Capel, Paquita Planella, Raquel Garcia, José Carlos Arroyo, Arantxa Roig, José Luís Guillén, Carmina Lázaro, Carles Martín, Magdalena Krausa, José Garrido, Maria José Díaz, Nuria Gutiérrez, Lluís Sanjuan, i tanca la candidatura l’advocada Núria Navarro.

Casellas assegura que la seva llista està farcida d’independents, amb «gent progressista, treballadora que vol contribuir al projecte de posar ordre».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li