Casellas incorpora Fede Luque i Sònia Trilla a l’equip socialista

0
1614

Luque Ă©s catedrĂ tic de Tecnologia i activista, mentre que Trilla Ă©s advocada i ja havia sigut regidora, per CiU


 

El grup municipal del PSC de Figueres va donar a conèixer ahir els noms de dues persones més que s’han incorporat al seu equip de campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig. Es tracta del catedràtic de Tecnologia Frederic Fede Luque i de l’advocada Sònia Trilla, ambdós signants del manifest de suport a la diagnosi de la ciutat de Figueres proposat per Pere Casellas.

«Davant la constatació que Figueres es troba en uns dels seus pitjors moments com a ciutat, per al PSC de Figueres resulta clau incorporar al seu projecte, progressista i transformador, el talent, l’experiència i la il·lusió necessaris per dotar-lo amb un perfil transversal, eficient en el qual s’hi pugui sentir identificada gran part de la ciutadania», argumenta el partit a través d’un comunicat, tot ressaltant que «el candidat socialista perfila un equip de treball transversal i solvent, coneixedor de la realitat figuerenca i amb experiència en diversos àmbits».

Luque és docent, activista i vicepresident de la Societat Catalana de Tecnologia. Els socialistes destaquen que és un bon coneixedor de la realitat figuerenca, així com un reconegut especialista en mobilitat sostenible, accés a les noves tecnologies i smart city. Ha impulsat iniciatives com les Jornades sobre Programació, Robòtica i Impressió en 3D aplicat a l’educació. Per la seva banda, Trilla exerceix com a advocada a Figueres, i no és nova en política. Durant el mandat de 2011-2015 ja va ser regidora a l’Ajuntament de Figueres rere les sigles de l’aleshores CiU. Va encapçalar les àrees d’Habitatge i Patrimoni.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li