Casellas aposta per un pavelló menys costós però amb piscina

0
1663

El candidat del PSC explica sobre el terreny la seva proposta per a les noves instal·lacions a la zona de l’Olivar Gran


 

L’alcaldable del PSC a Figueres, Pere Casellas, va exposar divendres passat el projecte del seu grup per fer possible la construcció d’una piscina a les instal·lacions del futur nou pavelló de la ciutat.

El PSC aposta per un pavelló menys costós que el previst ara. El projecte dels socialistes costaria 3,4 milions d’euros, segons van explicar Casellas i el regidor César Barrenechea. Amb les instal·lacions més econòmiques es podria afrontar una despesa de gairebé 4 milions, que inclouria el projecte d’una piscina interior. A més, segons Casellas, un milió quedaria finançat per un concessionari privat.

La proposta de l’equip de govern i que el Ple va aprovar fa uns dies de manera inicial té un cost de 5,8 milions d’euros. L’equipament tindria tres pistes reglamentàries. En la votació al Ple, els socialistes es van abstenir. Consideren que el que cal són pistes per entrenar, fet que redueix el cost de l’equipament.

El candidat del PSC va insistir divendres passat que «les coses s’han de fer amb ordre i de manera racional». Considera que a la ciutat li cal una altra piscina interior «pels 2.100 abonats que té l’actual, pel club de waterpolo, pels usuaris de rehabilitació i per l’hoquei subaquàtic».

Els socialistes creuen que amb aquesta proposta es podrien plantejar noves ampliacions en un futur. Fins i tot, hi hauria la possibilitat de fer una piscina exterior a la mateixa zona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li