Casals amb educació emocional

0
934

L‚ÄôOrganisme de Salut P√ļblica de la Diputaci√≥ de Girona posa a disposici√≥ de casals d‚Äôestiu municipals una proposta pedag√≤gica anomenada ¬ęEsquitxa emocions amb la Bleda¬Ľ


L‚ÄôOrganisme de Salut P√ļblica de la Diputaci√≥ de Girona posa a disposici√≥ de casals d‚Äôestiu municipals una proposta pedag√≤gica anomenada ¬ęEsquitxa emocions amb la Bleda¬Ľ. Es tracta d‚Äôun conjunt format per deu v√≠deos i una obra de teatre pensats per abordar la identificaci√≥, el reconeixement i la gesti√≥ de les emocions, tant les pr√≤pies com les dels altres, a fi de poder regular-les de manera adequada i assolir un bon equilibri emocional. Per fer-ho s‚Äôutilitzar√† la figura de la pallassa Bleda, que anir√† passant per diferents situacions i estats d‚Äô√†nim.

Aquest recurs educatiu també inclou una formació inicial per als monitors i monitores. D’aquesta manera tindran accés a les pautes i els recursos pràctics per desenvolupar-la i poder acompanyar emocionalment els infants en el context actual de crisi generada per la Covid-19. Tot i que aquesta proposta està pensada per a infants d’entre 5 i 10 anys, cada casal pot decidir els grups que la faran.

La iniciativa tamb√© vol fer part√≠cips les fam√≠lies. Per aix√≤ tamb√© hi ha sessions creades espec√≠ficament per a les llars, en qu√® es compartiran recursos, eines i activitats √ļtils per ajudar a entendre i gestionar les emocions pr√≤pies i les dels fills.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li