Carril bici i urbanitzaciĂł a tres equipaments

0
613

S’ha adequat la zona de la Via Làctea i de l’accés al camí de les Caboques, no només implantant-hi un itinerari per bicicletes, sinó també urbanitzant l’espai públic entre 3 equipaments de ciutat i comarca


Figueres ha finalitzat les obres d’adequació de la zona de la Via Làctea i de l’accés al camí de Caboques. Aquest projecte és l’actuació 1 de la proposta de traçat de ruta ciclista a Figueres inclosa en el projecte Bicitranscat, subvencionat amb POCTEFA.

L’actuació ha tingut diverses funcions. S’ha adequat la zona de la Via Làctea i de l’accés al camí de les Caboques, no només implantant-hi un itinerari per bicicletes, sinó també urbanitzant l’espai públic entre 3 equipaments de ciutat i comarca. Són el Centre Cultural Molí de l’Anguila, el Parc de Bombers i l’IES Monturiol, que és alhora un dels accessos a la ciutat i límit entre el sòl urbà i l’entorn natural. Les actuacions incloses en el projecte han estat la millora del drenatge, la renovació de la xarxa d’aigua, la renovació de l’enllumenat, el soterrament del traçat aeri de telefonia, la implantació de l’obra civil per la xarxa de fibra municipal, l’adequació de l’accessibilitat de les voreres i accessos als equipaments, la millora de l’accés a la caserna dels Bombers, l’adequació de l’aparcament públic, l’adequació del perllongament del camí de les Caboques, l’adequació de l’itinerari ciclista, la plantació d’arbrat i arbustives, l’asfalt i senyalització i la dotació de mobiliari urbà. El pressupost d’execució del projecte ha estat de 362.395 €.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li