Carpaccio de tonyina a l’aroma d’àcids

0
362

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

* 1 llom de tonyina d’1 kg
* 2 dents d’all
* Pebre mòlt
* Julivert
* Sal
* Vinagre o suc de llimona

Preparació

1. Endurir el llom de tonyina, en cru, durant dues hores al congelador.
2. Amb un ganivet ben esmolat, tallar-lo en làmines molt fines, gairebé transparents, i anar-les disposant sobre una plata o font àmplia, fins a cobrir tota la superfície.
3. Espolsar les capes de tonyina amb sal, pebre, vinagre o llimona, oli, all picat i julivert, respectant aquest ordre.
4. Repetir l’operació fins acabar amb tota la tonyina i deixar-ho en maceració durant almenys dues hores.

Tot carpaccio resulta fàcil de digerir. Els seus ingredients són molt senzills d’aconseguir i de preparar. La clau està en la congelació prèvia de les carns i en un tall extremadament fi, quasi com el gruix d’un paper, amb un ganivet adequat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li