Carles Lagresa: «Hi haurà una quinzena de trulls productors de la nostra comarca»

0
600

L’alcalde d’Espolla explica que fa molts mesos que treballen la Fira de l’Oli i «no comptàvem que hi hauria una sisena onada tan brutal, però al fer la majoria d’actes a l’aire lliure podem mantenir-ne algunes»


L’alcalde d’Espolla, Carles Lagresa, explica que enguany la Fira començarà el dijous, 20 de gener, «perquè és la festa local de Sant Sebastià, però hem hagut de suspendre els actes del matí, com ara el concurs de llançament de pinyol d’oliva i el vermut de Sant Sebastià perquè són activitats que s’han de fer sense mascareta, i tota precaució és poca».

El batlle afegeix que fa molts mesos que treballen la Fira i «no comptàvem que hi hauria una sisena onada tan brutal, però al fer la majoria d’actes a l’aire lliure podem mantenir-ne algunes».

Pel que fa al dia de la Fira, el diumenge, Lagresa desgrana que des de l’Ajuntament d’Espolla s’espera que «faci molt bon temps per tenir una bona Fira».

D’altra banda, el batlle afegeix que enguany s’havia recuperat una mica la normalitat perquè les parades previstes pel diumenge sumen un total de setanta i són xifres similars a altres edicions abans de la pandèmia, que era de noranta. A més, hi haurà una quinzena de trulls productors de la comarca i altres artesans que elaboren productes com embotits, formatges, coques…»

MÚSICA. Durant el dia de la Fira hi haurà diferents actuacions, des de l’organització expliquen que «com a novetat hi haurà Xaranga Bufatramuntana, ja que volíem donar una mica d’alegria pels carrer, i La Ludwig Band, però s’ha cancel·lat l’actuació castellera per la situació pandèmica».


  • Consulta la programació de la Fira de l’Oli d’Espolla, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li