Carles Bros reflexiona sobre l’origen de l’acció artística

0
1491

L’artista carrega de significat un objecte comú en la mostra ‘Fes punta al llapis’, des de divendres al Museu de l’Empordà


 

L’artista Carles Bros inaugurarà aquest divendres, a les 7 de la tarda, al Museu de l’Empordà, l’exposició Fes punta al llapis, que es podrà veure fins al pròxim 11 de febrer. La mostra gira al voltant d’un element aparentment tan quotidià i banalitzat com el llapis. L’artista, però, el carrega de significat i potencialitat creativa, d’una força que transmet a través de les seves escultures, dibuixos i pintures.

A Fes punta al llapis, Carles Bros proposa un espai expositiu essencial que transporta l’espectador i el fa reflexionar sobre l’origen i l’execució de l’obra artística. La reverència d’aquest objecte, com a element primari que intervé en el desenvolupament d’una idea o projecte, es manifesta al llarg de tota la mostra, i també el reivindica com una eina que pot acabar desapareixent a causa de la irrupció imparable de les noves tecnologies. A l’exposició, a través d’escultures i dibuixos, Bros manifesta de manera transversal la importància del grafit, de l’escriptura, de l’acció d’agafar i fer punta al llapis, com a sinònim d’engendrar noves idees.

L’exposició es complementa amb diverses activitats, com ara un taller o visites comentades a càrrec del mateix artista.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li