Carles Arbolí, número 2 de Masquef

0
2380

Alba Albert, que serà número 3, té 23 anys i és graduada d’Educació Primària en l’especialitat de Música


 

El periodista Carles Arbolí i la mestra Alba Albert seran el número 2 i el 3, respectivament, a la llista de Jordi Masquef per les eleccions municipals del 26 de maig. L’actual alcalde i candidat de Junts per Figueres va anunciar la setmana passada les dues noves incorporacions a la llista.

Arbolí i Albert se sumen als sis candidats que ja es van donar a conèixer dies enrere i que formaven part de l’àmbit de Promoció Econòmica.

ELS PERFILS. Carles Arbolí i Padrosa té 47 anys i és periodista especialitzat en Comunicació Política i Comunicació Institucional. Va començar la seva trajectòria professional en el món dels mitjans de comunicació a Ràdio Popular de Figueres i ha estat cap de redacció del setmanari Hora Nova, delegat a l’Alt Empordà del Diari de Girona, redactor de La Vanguardia a Girona i Barcelona i membre de l’equip fundador del diari Ara, d’on era el cap de Societat fins que el febrer del 2012 va ser fitxat per l’aleshores conseller Lluís Recoder, com a director de Comunicació del Departament de Territori i Sostenibilitat. Posteriorment va exercir les mateixes funcions amb el conseller Santi Vila als departaments de Cultura i Empresa i Coneixement, fins a l’aplicació de l’article 155. Actualment és assessor de comunicació a la Diputació de Girona i és en excedència laboral del diari Ara.

Alba Albert Vinagre té 23 anys i és graduada d’Educació Primària en l’especialitat de Música. Té estudis musicals i està vinculada a les entitats culturals de la ciutat des de fa molts anys. Actualment és mestra a La Flauta Màgica de Figueres i des de fa més set anys està vinculada al món de l’educació. També compta amb experiència en la direcció d’activitats d’educació en lleure. Des del 2018 és presidenta de Joventuts Musicals a Figueres.

Aquests noms se sumen als de l’economista Manel Rodríguez Plana, la farmacèutica Carme Martínez, l’executiva Chantal Olivé, l’empleat de banca jubilat Ramon Pastoret, l’empresari Miquel Roura i l’empresari informàtic Albert Alemany.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li