Canvis de circulació a l’Escala per les obres de l’avinguda Montgó

0
1000

El trànsit de l’avinguda Riells cap a Montgó s’ha de desviar i es pot passar pels carrers Barcelona, Bisbal, Gladiol i Sant Briu


 

L’Escala ha començat les obres de millora del primer tram de l’avinguda Montgó, cosa que comporta canvis de circulació en aquest sector. En aquesta primera fase del projecte s’actua al tram que va des de la cruïlla amb l’avinguda Riells fins al carrer Gerani.

L’objectiu és mantenir sempre un carril obert mentre durin els treballs. Sempre serà en direcció cap a l’avinguda Riells, de manera que el trànsit que vulgui anar des de l’avinguda Riells cap a Montgó s’haurà de desviar. El circuit recomanat és passar pels carrers Barcelona, Bisbal, Gladiol i Sant Briu fins a arribar a l’avinguda Montgó.

Les obres deixaran voreres més àmplies i un tram més de carril bici. Mentre no es resol la creació d’una nova bossa d’aparcament a la zona -en procés-, es mantindrà part de les places d’aparcament a l’espai que posteriorment s’usarà com a carril bici. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Tex per 298.750 euros + IVA. El termini d’execució és de quatre mesos i durant aquest temps es garanteix l’accés als comerços i els guals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li