Canviaran la pilona del carrer Nou per cĂ meres

0
777

Així ho va avançar el regidor d’Urbanisme, Xavier Amiel, a instàncies d’una pregunta que li va fer la regidora no adscrita Alba Albert


El govern municipal començarà a tramitar en les properes setmanes la substitució de la pilona que regula el trànsit rodat del carrer Nou cap a la Rambla per càmeres de videovigilància que puguin enregistrar les matrícules dels conductors que infringeixin la normativa horària. Així ho va avançar el regidor d’Urbanisme, Xavier Amiel, a instàncies d’una pregunta que li va fer la regidora no adscrita Alba Albert. I va ser una de les notes curioses del ple, perquè la falta de comunicació va generar un petit malentès.

Inicialment, Albert va demanar què passa amb la pilona, que fa dies que no funciona. I Amiel només li va respondre que feia temps que estava avariada i que, després de tramitar el corresponent pressupost per arreglar-la, l’Ajuntament havia decidit deixar-la abaixada. Al cap d’una estona, i davant l’estupefacció de més d’un regidor, Albert va reprendre el tema per expressar obertament la seva sorpresa davant la decisió de no arreglar una cosa que s’espatlla. «Però en tot cas entenc que el sistema de pilones queda una mica antiquat», va afegir l’edil, que va apuntar: «Tenint en compte que ja hi ha una senyalització, ens podem arribar a plantejar que tant aquí com al carrer Escoles s’hi pugui posar una càmera lectora i que això estigui vinculat a algun tipus de sanció». I aquí va ser l’alcaldessa, Agnès Lladó, qui va aclarir que el regidor Amiel no s’havia explicat bé per voler complir els temps de resposta acotats del ple, però que això era precisament el que s’estaven plantejant per no incrementar més la despesa municipal, ja que les pilones s’espatllen contínuament i les reparacions són molt cares. Per tancar el tema, Amiel va confirmar que properament s’iniciaran els tràmits per fer el canvi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li