Campanya per difondre ‘l’Esperit Empordà’

0
543

Els Consells Comarcals del Baix i Alt Empordà conjuntament amb l’associació Alt Empordà Turisme, la Comissió Turística del Baix Empordà i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació, han iniciat una nova acció promocional conjunta per incentivar el turisme a les comarques empordaneses


Els Consells Comarcals del Baix i Alt Empordà conjuntament amb l’associació Alt Empordà turisme, la comissió turística del Baix Empordà i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació han iniciat una nova acció promocional conjunta per incentivar el turisme a les comarques empordaneses.

La setmana passada es va presentar l’espot de la campanya, que porta per lema «Esperit Empordà». Si a la campanya del 2020 es presentava un territori on regna la tranquil·litat destacant els paisatges i el patrimoni, la proposta d’enguany és emocional, centrant-se en les persones i marcant la diferència amb altres destinacions.

L’acció es difondrà en diferents suports per tot Catalunya, potenciant tant els mitjans tradicions com els digitals i les xarxes socials. També es podran veure tots els vídeos de la campanya al web emporda.cat. Els creadors han estat l’equip de Visual13.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li