Camallera, de la terra a la gespa

0
1473

Es tracta d’un equipament especial, tenint en compte que el Club de Futbol Camallera, creat l’any 1923, sempre havia disputat els seus partits en un camp de terra


 

El passat diumenge 19 d’agost, coincidint amb la festa major d’estiu de Camallera, el municipi de Saus, Camllera i Llampaies va estrenar per primera vegada a la seva història un camp de gespa artificial.

Es tracta d’un equipament especial, tenint en compte que el Club de Futbol Camallera, creat l’any 1923, sempre havia disputat els seus partits en un camp de terra. De fet, era un dels únics clubs de la província de Girona que encara jugava els seus enfrontaments en aquesta superfície.

Per acabar d’arrodonir la festa, l’estrena de la nova gespa artificial va venir acompanyada d’una victòria local per 6 a 2 davant el Sant Miquel de Fluvià, un partit que va servir per fer la presentació de l’equip. Per acabar de commemorar aquesta fita històrica, està previst que es disputi un partit que reuneixi els antics exjugadors del club i els actuals.

FINANÇAMENT. L’Ajuntament del municipi alt-empordanès va aconseguir col·locar la gespa amb una subvenció de la Diputació de Girona de 37.702 euros, que ha estat complementada amb una altra del mateix ens de 5.880 euros, que ha permès col·locar tanques al camp.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li