Camallera celebra l’estiu amb Els Delai i un tribut a Sabina

0
623

Per assistir als actes de la festa major, que són gratuïts, cal fer una reserva prèvia a l’ajuntament


Aquest cap de setmana arriba la festa major d’estiu de Camallera. L’Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies ha organitzat una celebració de tres dies amb diferents activitats per a totes a les edats.

El tret de sortida de la festivitat serà el divendres, 20 d’agost, amb dos concerts. El primer a càrrec del grup Peix Fregit. La formació, especialista en havaneres, actuarà a les 19 h. I el plat fort de la jornada serà el concert de rumba catalana amb el grup Els Delai. A la seva pàgina web, la formació explica que va néixer el 2012 com a duet de rumba catalana, començant amb versions, però amb la idea clara de fer un so de rumba catalana propi, poc flamenc i apropat al pop. «Tot i així, estimant a mort les rumbes instrumentals dels Gipsy Kings o de Paco de Lucía». La seva expansió passa per jugar a Céret, a la terrassa de la Chunga de François Parramon. Des de la seva creació que el grup no ha deixat de crear i fer concerts, aquest 2021 destaquen que la banda està en programació contínua a TV3 dins els passes musicals de Rumba a l’Estudi. Detallen que «després de la profunditat de la pandèmia tornem a ressorgir amb una banda més cohesionada i extres per a grans espectacles de dansa i cors gitanos».

ESPECTACLE INFANTIL. Les activitats festives del dissabte, 21 d’agost, es concentraran al llarg de la tarda. La primera serà a les 17 h i començarà amb l’espectacle infantil amb els Més Tumàcat, un dels grups d’animació més coneguts del territori. La jornada continuarà amb un partir de futbol entre el CF Camallera i el CF Sant Miquel de Fluvià, al camp municipal de futbol.

PACTO ENTRE CABALLEROS. Aquest serà un altre dels plats forts de la programació: el concert tribut a Joaquín Sabina de la banda que porta per nom Pacto Entre Caballeros, que es farà a les 22 h.

ÚLTIM DIA DE FESTA. El diumenge, 22 d’agost, serà l’últim dia de festa major d’estiu de Camallera. El dia començarà amb la missa de festa major a l’església, a les 11 h. Les activitats es reprendran a la tarda amb el concert de sardanes de la Cobla La Principal de Banyoles, qui clourà la celebració amb el conjunt de Sharazan.

RESERVA PRÈVIA. Des de l’Ajuntament de Camallera informen que per assistir als concerts i a l’espectacle infantil cal fer una reserva prèvia al mateix consistori. Totes les activitats són gratuïtes i es faran a la plaça de l’Església de Camallera.


  • Pots consultar el cartell de la festa, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li