CaixaBank inaugura un centre ‘business’ a Figueres

0
1233

L’entitat bancària donarà atenció personalitzada a microempreses –amb una facturació inferior a 2 milions d’euros–, comerços, autònoms i emprenedors.


CaixaBank ha obert aquest gener un nou centre business a Figueres, amb l’objectiu de poder oferir un servei especialitzat i pròxim a les petites empreses de la ciutat i d’arreu de la comarca de l’Alt Empordà. Així, a través d’aquest nou local l’entitat bancària donarà atenció personalitzada a microempreses –amb una facturació inferior a 2 milions d’euros–, comerços, autònoms i emprenedors.

El centre, ubicat al carrer Sant Pere, número 16, és la quarta oficina d’aquest model a la direcció territorial de Catalunya, i també es converteix en la segona que s’obre a la demarcació gironina.

En total, la nova instal·lació compta amb set gestors especialitzats, a més del director i sotsdirector d’oficina, que acompanyaran els clients en tot el cicle de vida dels seus negocis.

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, assenyala que aquest nou concepte d’oficina «permetrà ser un punt de referència a Figueres per a tots els petits empresaris, autònoms i comerços que necessitin un suport especialitzat per fer realitat els seus projectes i acompanyar-los en tot el seu camí cap a l’èxit».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li