Cadaqués aprova les clàusules pel nou concurs del tren turístic

0
802

Les condicions per adjudicar la llicència s’han hagut de modificar d’acord amb una sentència judicial


El tema del tren turístic entre Cadaqués i Roses s’ha tornat a posar sobre la taula després de les resolucions judicials que van demanar repetir el concurs del 2012. Fa 4 anys, el 2015, el jutge instava a iniciar el procés des de zero per la demanda de l’empresa que havia prestat el servei durant més de 12 anys i que havia quedat fora de la nova adjudicació.

En el darrer ple ordinari es va votar a favor de modificar les clàusules del Plec de Clàusules Administratives Particulars per «l’adjudicació d’una llicència per a l’explotació de vehicles pel transport de viatgers en la modalitat de tren turístic, d’acord amb la sentència». Els canvis es van aprovar amb els vots a favor de Fem Cadaqués, Junts per Cadaqués, ERC, PSC i l’abstenció d’Assemblea per Cadaqués. En el concurs del 2012, Tren Turístic Cultural Roses Expres va impugnar l’adjudicació a Macalisa SC.

Un altre punt que va rebre llum verda en la sessió del passat 12 de desembre va ser el pla director del Servei Municipal d’Abastament d’Aigua de Cadaqués. El document es va aprovar amb els vots a favor de Fem Cadaqués, Junts per Cadaqués, ERC, PSC i els vots en contra d’Assemblea per Cadaqués.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li