Cabezos i Ferrer deixen la banqueta del Peralada i arriba Edu Vílchez

0
985

Manel Cabezos va presentar dimecres la seva dimissió al president del Peralada. El ja exentrenador va argumentar que el director esportiu del club, Toni Ferrer –amb el qual formava tàndem a la banqueta–, volia robar-li el lloc i que havia posat la directiva en contra seva. L’endemà de marxar Cabezos, també va abandonar Toni Ferrer. Tant ell mateix com el club van reconèixer que Cabezos i Ferrer eren un tàndem i que, per tant, si un plegava també ho havia de fer l’altre.
Lluny de crear polèmiques, Toni Ferrer ha volgut deixar clar que la seva relació amb Cabezos és igual de bona que abans i que agraïa al Peralada la confiança que el club havia dipositat en ells. Feia tan sols dos mesos que Ferrer i Cabezos s’havien fet càrrec de la banqueta de l’equip verd-i-blanc.
La resposta per part del club ha estat fulminant, i ahir mateix ja van anunciar que comptaven amb un nou tècnic, vell conegut de la casa, Edu Vílchez, que iniciarà la seva segona etapa al Peralada. “Si una cosa no funciona se li han de buscar solucions serioses”, ha constatat Josep Isern, president del club punter de la comarca.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li