Cabanes i Peralada uneixen els camins

0
1074

L’acord de filiaciĂł signat pels respectius presidents significa un pas endavant sobretot pel que fa a la nova estructura dels equips femenins


El passat cap de setmana la UniĂł Esportiva Cabanes i el Club Futbol Peralada van segellar un preacord de filiaciĂł que suposa, sobretot, un pas endavant en la nova estructura de la gestiĂł dels equips femenins, que Ă©s on es preveu donar prioritat al projecte amb l’objectiu d’ajudar a crĂ©ixer els sis equips que actualment integren el club cabanenc: un d’escoleta, dos alevins, un infantil, un juvenil i un de sènior, que milita a Primera Catalana. D’altra banda, l’acord de col·laboraciĂł tambĂ© es marca com a fita potenciar al sènior masculĂ­ groc-i-negre, que juga a Quarta Catalana.

AixĂ­ ho van oficialitzar dissabte a les oficines del club xampanyer els presidents de les dues entitats, Carles Llanet –UE Cabanes– i Miquel Llobet –CF Peralada–, tot i que l’acord entre els dos clubs haurĂ  de ser ratificat en assemblea de socis dels dos clubs.

ORGANIGRAMA. Amb aquest nou projecte, el que es pretĂ©n Ă©s que tota l’estructura tècnica dels diferents equips del Cabanes passi a dependre esportivament del Peralada, que hi col·locarĂ  un coordinador especĂ­fic.

D’altra banda, el club xampanyer formarĂ  de cara a la pròxima temporada diferents equips de base femenins, basant-se sobretot en les categories d’iniciaciĂł del futbol-7, com ara l’escoleta o jugadores en edats de prebenjamĂ­ i benjamĂ­. Pel que fa a la resta d’equips que actualment formen part del Cabanes -alevĂ­ i totes les categories de futbol-11-, seguiran jugant com fins ara: defensant els colors groc i negre i lluint el mateix nom i el mateix escut del club.

A travĂ©s d’un comunicat, els dos clubs subratllen el seu desig que, a travĂ©s d’aquest acord, «el futbol femenĂ­ de la comarca pugui seguir creixent i prosperant, i sobretot fer-se un lloc referent per a totes les nenes i noies que vulguin dedicar-se a aquest esport».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li