Ca l’Anita aposta per art i patrimoni

0
837

L’any 2019 la suma dels visitants que van trepitjar la sala per veure les exposicions supera els 13.000 visitants


La nova programació presentada aquest dijous al centre cultural Ca l’Anita de Roses recull les propostes que inclourà el centre fins al proper mes de maig. Les propostes se centren en activitats entorn de formacions d’experimentació artística, com el taller de collage «Lletra, paper i tisores», a càrrec de Juan Cardosa, previst pel dissabte 21 de març. L’altre vessant que es vol potenciar engloba conferències per conèixer més a fons el patrimoni, com la prevista pel dimecres 1 d’abril, organitzada per la Càtedra d’Arqueologia de Roses, on l’arqueòleg Ferran Codina explicarà en «Els castells de Juià i Palagret, dues fortaleses medievals entre el Ter i les Gavarres» la importància de les construccions.

EXPOSICIONS. L’any 2019 la suma dels visitants que van trepitjar la sala per veure les exposicions supera els 13.000 visitants. Seguint la mateixa aposta per col·leccions temporals, la sala acollirà la mostra dedicada a la tècnica del collage «Lletra, paper i tisores» durant el mes de març. La seguirà «Escull», de l’artista Mercè Riba, una mostra d’escultures en què el bronze, la fusta i el ferro donen forma a la representació simbòlica de l’home.

ASSOCIACIONS. Un dels grans col·lectiuis del municipi, Llunàtics, continua col·laborant oferint tallers de tarot bàsic i de fengshui, a més de xerrades sobre flors de Bach i mindfulness, observació del cel nocturn, tarot o la construcció de l’ego humà. El Dia Internacional de la Dona, l’associació MaRoNes farà una xerrada sobre criança no sexista. La mateixa entitat el dia 30 de maig n’oferirà una altra dedicada a la cura natural dels infants amb olis essencials.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li