Busquen l’home que en va ferir un altre a la cara, a la Jonquera

0
999

Per motius que es desconeixen, dos joves de nacionalitat marroquina van començar a discutir i la disputa va anar pujant de to fins que van arribar a les mans


 

La Policia Local de la Jonquera i els Mossos d’Esquadra continuen buscant un dels implicats en la baralla que va tenir lloc dimecres al matí, a plena llum del dia, al mig del carrer Major. Els fets van passar cap a les 10 h a l’altura del número 111, un pèl més amunt del bar Marfil. Per motius que es desconeixen, dos joves de nacionalitat marroquina van començar a discutir i la disputa va anar pujant de to fins que van arribar a les mans. Aleshores, un dels homes va trencar una ampolla de cervesa que portava a la mà al cap de l’altre, i els vidres li van provocar talls importants a la cara. El Sistema d’Emergències van atendre la víctima immediatament al mateix lloc dels fets, i malgrat que no es tem per la seva vida, les lesions que li va provocar el seu compatriota sí que podrien ser constitutives de delicte.

En rebre l’alerta, tant la Policia Local com els Mossos d’Esquadra es van desplaçar immediatament al carrer Major, però quan els agents hi van arribar l’altre home ja havia fugit. Els cossos policials van inspeccionar les imatges enregistrades per les càmeres de videovigilància que hi ha instal·lades al poble, i també van interrogar diversos testimonis, però a l’hora de tancar aquesta edició encara no havien aconseguit cap informació sobre l’agressor ni sobre el seu parador.

Aquest no és el primer aldarull que hi ha al centre del poble. Recordem que l’estiu passat hi va haver baralles multitudinàries que es van vincular amb el tràfic de drogues. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li