Bossa de casa per anar al mercat

0
458

Amb el lema ‘Si vas al mercat porta la bossa’ l’Ajuntament de CastellĂł d’EmpĂşries ha engegat una campanya per promoure la reutilitzaciĂł de les bosses i eliminar aixĂ­ les d’un sol Ăşs.


Amb el lema Si vas al mercat porta la bossa l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha engegat una campanya per promoure la reutilització de les bosses i eliminar així les d’un sol ús.

La iniciativa, que ha sorgit dels departaments de Promoció Econòmica i Medi Ambient, amb la col·laboració de l’empresa de neteja Cenet 06, vol conscienciar als usuaris del mercat perquè portin la bossa de casa quan vagin a comprar i s’eliminin així les bosses d’un sol ús alhora que es deixin de generar residus. Tal com s’explica al tríptic que es lliura amb les bosses, encara que es facin servir bosses que es poden reciclar el procés per portar a terme aquest reciclatge requereix una important despesa energètica que acaba comportant també un impacte ambiental.

REPARTIMENT AMB BOSSES. Amb aquest objectiu doncs, es repartiran dues bosses diferents, una de gran per posar les compres del dia i una de petita per a posar la fruita i la verdura. Totes dues bosses tenen un disseny exclusiu i comparteixen el mateix missatge: Reutilitza’m.

Les bosses s’han repartit aquest cap de setmana al mercat d’Empuriabrava i també se’n lliuraran, aquest dimarts, al mercat de Castelló. Dissabte, s’en repartiran més al mercat d’Empuriabrava.

La campanya vol incidir també en la importància de portar les bosses de casa per anar a comprar. Fer-ho així, a part d’evitar generar residus, permet al consumidor pensar prèviament què és el que es vol comprar i per tant, consumir d’una manera responsable.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li