Bosch proposa construir una residència i un nou aparcament

0
1561

El programa electoral de Junts per l’Escala girarà entorn de la seguretat ciutadana, l’atenció a la gent gran i l’urbanisme


 

L’expresident de la Generalitat Artur Mas va apadrinar dimarts passat l’alcaldable de Junts per Catalunya a l’Escala, el jove advocat Robert Bosch, en una presentació multitudinària que es va fer al restaurant El Molí. Durant la seva intervenció, Bosch -que és regidor des del 2015- va voler destacar que la seva és «una candidatura il·lusionant i compromesa, amb l’Escala i amb Catalunya».

També va avançar que el seu programa electoral girarà entorn de la seguretat ciutadana, l’atenció a la gent gran, la reconfiguració de l’aparcament i la circulació al nucli antic, la redacció del PGOU i, pel que fa a l’educació, la recuperació de la formació professional (FP) i el transport subvencionat. En aquest sentit, algunes de les accions concretes que proposa són la construcció d’una residència integral i de dia, l’habilitació d’un aparcament ampli a la plaça Nova, i l’organització d’una consulta entre veïns, comerciants i botiguers del nucli antic per replantejar-hi la circulació.

Per la seva banda, Mas va recordar que «és important donar suport a les candidatures municipals per Catalunya», perquè «aquest serà el resultat que Europa llegirà per saber si el president Puigdemont té o no el nostre suport».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li