Borrego passa a ser regidor no adscrit

0
1026

La portaveu del PP a Figueres, M. Àngels Olmedo, havia demanat en una instància la reubicació de l’edil


El ple de dijous passat va tenir, novament, canvis de lloc. Aquest cop ha estat el del fins ara regidor del PP, Diego Borrego, que ha passat a ser no adscrit. El PP va enviar un document a l’Ajuntament en el qual es feia constar la suspensió cautelar de militància al regidor al qual “se li prohibeix actuar en nom i representació del PP”. La mateixa portaveu del partit a Figueres, M. Àngels Olmedo, demanava en una instància la reubicació del regidor. A partir d’aquí la secretària municipal va emetre un informe jurídic en el qual forçava a Borrego a passar a no adscrit. Diego Borrego va demanar la nul·litat de la decisió i va afirmar que contravé la seva presumpció d’innocència.

La decisió ha arribat setmanes després que es fes pública una denúncia contra Borrego per presumptament haver gravat un home als lavabos del TAV a Girona.

PRESSUPOSTOS. Els comptes de l’Ajuntament per al 2017 van quedar aprovats definitivament. El pressupost de 59,7 milions d’euros va tirar endavant amb els vots del PDeCAT i ERC. Es van abstenir la CUP, el PP, Ciutadans i els dos regidors d’Unió no adscrits. Els regidors del PSC i el regidor de Compromís d’Esquerres per Figueres van votar-hi en contra. Finalment Figueres té pressupostos per aquest 2017, cinc mesos després de començar l’any.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li