Biure vol recursos per crear el Parc Geològic de Mont-roig

0
590

La diputada socialista Sílvia Paneque ha presentat una proposta de resolució al Parlament per demanar un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Biure i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural per obtenir els recursos econòmics necessaris


La diputada socialista Sílvia Paneque ha presentat una proposta de resolució al Parlament per demanar un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Biure i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural per obtenir els recursos econòmics per al Parc Geològic de Mont-roig i encavalcaments de Biure. El consistori alt-empordanès ja ha manifestat el seu interès per poder impulsar aquest projecte de geoturisme i ús educatiu del patrimoni geològic d’acord amb un projecte treballat conjuntament amb el Centre Geocamb de la Universitat de Girona (UdG).

L’alcalde, Martí Sans, assegura que la proposta «permetrà enriquir el col·lectiu de parcs de Catalunya i donar un impuls al territori. Des de l’Ajuntament creiem que aquests recursos al municipi permetran desenvolupar l’economia i a la vegada millorar el medi natural». Per la seva banda, la diputada Sílvia Paneque explica que «aquest projecte inclou 10 accions de caire científic, divulgatiu i educatiu, i s’emmarcarien en un ambiciós projecte de Parc Geològic que podria significar un impuls per a la geoconservació, el geoturisme i la creació de recursos de divulgació i educació ambiental per a les comarques gironines».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li