Bebe i Sau30, entre les propostes per celebrar el 30è aniversari de l’Embarraca’t

0
1542

Altres noms destacats que pujaran a l’escenari són Orquesta Maribel, Banda Neón o Fernando Costa


 

No se saben encara tots els detalls, ni tampoc el cap de cartell, però l’Embarraca’t comença a sonar. Divendres es van fer públics els primers noms de la programació. Una programació que serà molt especial perquè l’Embarraca’t de Figueres celebra 30 anys.

L’Embarraca’t 2019 tindrà lloc entre el 26 d’abril i el 4 de maig. Es tracta d’un cartell de cinc nits amb onze propostes musicals molt variades. En espera de saber el nom del darrer grup destacat, noms com l’extremenya Bebe i Sau30 encapçalen una programació que, com a novetat, s’encetarà amb dos artistes de l’escena hip-hop i rap. Es tracta de FernandoCosta i Los Hijos de la Luna, que inauguraran la programació d’enguany el divendres 26 d’abril.

Aquesta 30a edició de l’Embarraca’t és, possiblement, la més femenina dels darrers anys. A més de la carismàtica Bebe hi haurà el quintet Maruja Limón i les valencianes Las Hijas de la Cumbia, que ofereixen propostes de ritmes calents i ballables. Els Serial Killerz, la combinació d’un DJ amb un bateria, marcarà una sessió contundent on el rock es fon amb la música electrònica. Les versions dels èxits més festius arribaran de la mà de dos dels grups que més actuen pel país, es tracta de l’Orquestra Maribel i Banda Neón. I la música en català comptarà amb una aposta de futur, Jules, un autèntic fenomen actual, i els grans èxits de Sau que ens transportaran als anys 90.

Pel que fa a la concessió de les barraques, aquest any s’ha seguit amb la dinàmica d’edicions recents. La selecció de les 10 entitats participants en les barraques del 2019 s’ha fet, novament, valorant els projectes amb retorn social a la ciutat.

Alguns ja compten els dies perquè arribin més detalls dels espectacles de l’Embarraca’t. El 8 d’abril es donarà a conèixer el nom d’un dels grups més destacats de la programació d’aquest 2019. És a dir, la banda cap de cartell, i també es donaran els dies i els horaris de les actuacions. Es preveu també tenir en marxa per aquestes dates el web informatiu de l’Embarraca’t 19. Tot plegat per una edició que, de ben segur, estarà a l’altura de l’efemèride. Molts recordaran amb nostàlgia els 30 anys de les primeres barraques a la ciutat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li