“Be xocolata, my friend”

0
542

En gelats, en pastissos, en crema, amb llet, amb avellanes, desfeta, dietètica… De variants i formes de la xocolata n’hi ha per donar i vendre, i són conegudes per a la majoria de nosaltres, que en general la considerem un producte de consum i relacionat amb el plaer. El que molts de nosaltres potser no sabíem és que, més enllà de la percepció de la xocolata com a producte de plaer i, sovint, de luxe, s’amaga també un material excel·lent, mal·leable fàcil de treballar i per fer… escultures.
I precisament això és el que vol demostrar Xano Saguer amb el seu taller “Crea amb xocolata”, que tindrà lloc el proper 2 de juny a l’Espai d’Art Mas d’en Dorra, a Fortià. Xano Saguer és un pastisser especialitzat en xocolata figuerenc que exerceix la professió des dels darrers 25 anys i que es va formar a la capital de l’Alt Empordà. Ja fa uns anys va establir el seu lloc de treball a Barcelona, on és co-propietari de l’escola-restaurant de postres Espaisucre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li