Bàscara entrega els Premis 19 d’Abril a Emili Reglà, Josep M. Alech i Narcís Saurina

0
999

Aquests guardons volen servir de reconeixement social i institucional a aquelles persones o entitats que, amb les seves actuacions o trajectòries, han destacat o destaquen en el seu àmbit


 

El passat dissabte 17 d’abril, a partir de les sis i mitja de la tarda, al pavelló poliesportiu de Bàscara va arrencar la primera Gala d’entrega dels Premis 19 d’Abril al Compromís Social. En el transcurs del mateix es va premiar a Emili Reglà i Alsina per tota una vida dedicada a El Pessebre de Bàscara; a Josep M. Alech Payarol, per la seva dedicació al món de l’esport, concretament al CTT Bàscara; i a Narcís Saurina Llorens, per la seva dedicació al mon de l’esport, concretament, al CTT Bàscara.

Aquests guardons volen servir de reconeixement social i institucional a aquelles persones o entitats que, amb les seves actuacions o trajectòries, han destacat o destaquen en el seu àmbit i, d’aquesta manera, contribueixen a donar visibilitat i prestigi al municipi de Bàscara en qualsevol vessant (social, cultural, esportiva, mediambiental, empresarial o associativa).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li