Bardalet s’imposa a les urnes

0
1920

L’actual president, que liderava la candidatura ‘En bones mans’, va rebre 153 dels 202 vots emesos durant la jornada


 

El Municipal de Vilatenim va viure diumenge passat una jornada històrica. Més enllà de la gespa, on la Unió va salvar un punt al darrer instant contra l’Ascó (1-1), l’atenció es va focalitzar, sobretot, a les entranyes de l’estadi.

I és que amb el bon ambient a les grades de rerefons –el club va establir entrada gratuïta per afavorir l’escalf de l’afició–, l’entitat es va jugar el seu futur a les urnes, que van escollir com a president per als pròxims 6 anys l’actual màxim responsable, Narcís Bardalet, que va ser elegit amb un total de 153 dels 202 vots que hi va haver (75,2%). El seu oponent a les eleccions presidencials, el periodista Luismi Martínez, qui encapçalava la candidatura «Nous Temps per a la Unió», va obtenir 48 vots, mentre que una persona va emetre un vot nul. En total, podien votar 281 socis.

«Em sento guanyador gràcies a la Junta que tinc, avui no ha guanyat en Narcís Bardalet, avui ha guanyat la Junta “En bones mans”», va dir el president instants després de donar-se a conèixer el seu triomf. «El que no volem són privilegis entre els socis, i la lluita que presidiré lluitarà perquè tots els socis siguin iguals i paguin el mateix», va afegir Bardalet, que també va remarcar «la feina neta» del seu equip de candidatura durant el procés electoral.

Bardalet, que liderava la candidatura «En bones mans», estarà acompanyat a la Junta per Santi Coto, Carles Lloveres, Jaume Gironella, Roman Martínez, Eduard Vinagre, Ramon Serra, Yolanda Falcón, Carles Palahí, Blanca García, Joan Gardell, Xavier Seguranyes, Gregori Gómez, Mikael Wijesinghe, Josep Curiel, David Prats, Ramon Cano, Aitor Barrós, Enric Bardalet i Gabriel Canimas.

Durant aquests dies de campanya, Bardalet ja ha manifestat els principals eixos que han de marcar la seva trajectòria al capdavant de l’entitat blanc-i-blava. Així, i tal com remarcava fa uns dies a una entrevista a HORA NOVA, el pilar fonamental que ha de servir per sustentar el projecte ha de ser el del «rigor econòmic», que en aquests moments, segons ha manifestat ell mateix, ja comença a fer efecte: l’any passat el club va cloure l’exercici amb uns ingressos de 55.000 euros, mentre que aquesta temporada les xifres ja pugen fins als 122.000 euros. Paral·lelament, l’equip encapçalat per Bardalet també treballarà pel futbol femení, que ha d’esdevenir una realitat el curs vinent, i pel futbol formatiu: «És el nostre capital humà i ha d’exercir la capitalitat comarcal del futbol formatiu empordanès», afirmen des de la candidatura vencedora.

NOUS TEMPS PER A LA UNIÓ. Un cop es van donar a conèixer els resultats, «Nous Temps per a la Unió» va emetre un comunicat on agraïa als votants la seva participació, alhora que es definia com a «plataforma de socis opositors». «Seguirem demanant una regularització dels estatuts, una actualització del cens, que es defineixin les categories de socis i el seu dret a vot, transparència en els pressupostos i partida per partida d’ingressos i despeses, i vetllarem pel futbol base».

FITA HISTÒRICA. El club figuerenc no havia celebrat unes eleccions amb dues candidatures des de l’any 1953, quan es van enfrontar Josep Nucete i Pere Padrosa. Finalment, la victòria se la va emportar Nucete, però al cap d’unes setmanes, en no poder formar la Junta que ell desitjava, va renunciar al càrrec i va entrar de president Padrosa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li