Baralles per culpa del top manta

0
1274

Després dels darrers enfrontaments, Roses torna a fer una crida a totes les administracions per fer front al problema


No era la primera trifulga de la temporada però les imatges van córrer com la pólvora. El dimecres de la setmana passada, una desena de manters es van enfrontar amb diverses persones a la zona de Santa Margarida, a Roses.
Els venedors ambulants havien amagat les bosses amb la mercaderia en un jardí comunitari perquè havia començat a ploure. Un veí es van endur el material a casa seva i va trucar a la policia. Els manters van recuperar els farcells assaltant el jardí i es van viure escenes de tensió perquè van fer ús de la força davant del grup de persones que volien impedir que s’enduguessin el material. La situació va acabar amb encaraments amb la policia i amb més tensió quan un segon grup de manters va voler intervenir. El resultat va ser d’alguns ferits de diversa consideració, alguns d’ells turistes jubilats.

AJUNTAMENT. El regidor de Seguretat, Joan Plana, va posar en valor que la policia està decomissant una «quantitat molt gran» de material aquest estiu. Plana va considerar que les intervencions estan fent que la venda ambulant sigui «cada vegada menys rendible». L’Ajuntament va emetre un comunicat divendres passat amb imatges i informant que les actuacions fetes aquesta temporada «han aconseguit superar a principis d’agost la quantitat de material decomissat durant tot l’estiu del 2018». S’assegura que els operatius són més eficaços i es torna a fer una crida a la col·laboració de totes les administracions per erradicar el top manta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li