#BaltasarDeVeritat, la iniciativa per un rei negre real

0
1858

Casa Nostra Casa Vostra i el col·lectiu Tinta Negra roden un espot amb actors i actrius negres per impulsar la segona edició de la iniciativa


Casa Nostra Casa Vostra i el col·lectiu d’actrius, actors i creadores escèniques Tinta Negra mostren, per mitjà d’un mapa interactiu, quins municipis de Catalunya prescindiran del betum i tindran un rei Baltasar i uns patges de debò.

És el segon any que es realitza aquesta campanya, que està focalitzada a aconseguir que aquest Nadal totes les cavalcades de Catalunya siguin més inclusives. Per això han fet un espot amb la música de The Sey Sisters i la implicació d’actors i actrius negres per impulsar la iniciativa.

Els municipis que estan adherits a aquesta campanya apareixeran en un mapa disponible a les xarxes socials de l’entitat, que es va actualitzant de manera periòdica. L’any passat municipis com arar Roses, Vilanova de la Muga, Agullana, Sant Climent Sescebes, Cantallops, Peralada i Maçanet de Cabrenys estaven a la llista. També hi era Figueres, que en la imatge disponible d’aquest any de capitals de comarca, també hi apareix.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li